Snart er Formula 1-sirkuset i gang

Gleder meg til starten på F1-sirkuset med Ferrari som min favoritt som det har vært i alle år siden jeg begynte å se på denne galskapen. For det er jo galskap, intet mindre. Menn ikledd skinndresser (kanskje litt mer nå da etter som utvikling av nye dresser) setter seg i en doning på minimum 728 kg og med så mye hestekrefter og fart med en downforce (den kraften som holder bilen nede mot bakken) at hadde de hatt nerver nok så hadde bilen kunne kjørt opp-ned i en tunell. Så ja det er galskap, men en herlig galskap.

Michael Schumacher i sin røde Ferrari.

Når sant skal sies så prøver jeg å være så miljøvennlig som mulig i hverdagen og har den holdningen at vi bør berge planeten vår fremfor å bruke unødvendig mye drivstoff. Men dette er så tøft at jeg klarer ikke å dy meg. Tross alt de forsker jo en del for å utnytte mest mulig av de drivstoffdråpene (les liter) til å få bilen fortest fremover. Og det brukes i biler som selges etter hvert. Så noe bra er det da.

Men altså, snart er det F1-tid og da blir det noen timer foran kopekassa i vår, sommer og høst, nærmere bestemt fra

Legg igjen en kommentar